instagramwatsapptelegramchannel

0
  •  x 
هیچ کالایی در سبد نیست
0
  •  x 
هیچ کالایی در سبد نیست
Image

فیلتر کتاب‌ها

برچسب‌ها

تصویر جلد کتاب مبانی روانشناختی هوش و خلاقیت (تاریخچه، نظریه‌ها و رویکردها)

کتاب مبانی روانشناختی هوش و خلاقیت (تاریخچه، نظریه‌ها و رویکردها)

کتاب مبانی روانشناختی هوش و خلاقیت (تاریخچه، نظریه‌ها و رویکردها)
نویسنده: دکتر غلامعلی افروز، دکتر کامبیز کامکاری
انتشارات دانشگاه نهران
موضوع
درسی
موضوع آموزش
روان شناسی
نویسنده
دکتر غلامعلی افروز، دکتر کامبیز کامکاری
سال انتشار
1396
رشته
روانشناسی
نوبت چاپ
4
تعداد صفحات
218
نوع جلد
شومیز
قطع
وزیری
وزن
567 گرم
شماره شابک
9789640356531

اما خلاقیت چیست؟ خلاقیت در شکل وسیع به این صورت تعریف می شود: فرایند ذهنی که منجر به خلق و تولید چیزی ارزشمند، اصیل و مفید می شود، آن چیز می تواند یک نظریه، داستان، اثرهنری و یا… باشد.
آیا هوش لازمه ی خلاقیت است؟

در تعاریفی که از هوش و خلاقیت ارائه کردیم، مشخص شد که این دو به لحاظ مفهومی کاملا متفاوت هستند و توانایی های متفاوت ذهنی را شامل می شوند. هوش در نیمکره چپ و خلاقیت در نمیکره راست مغز قرار دارد. هوش توانایی پردازش و خلاقیت توانایی خلق است. خلاقیت، تفکر واگرا است. به این معنی که یک فرد خلاق از راه ها و دیدگاه های متفاوت به یک مسئله نگاه می کند.

اما اینها به این معنی نیست که هوش و خلاقیت، هیچ ربطی به هم ندارند. بدیهی است که داشتن حداقل هوش، لازمه ی خلاق بودن است و افراد کم هوش هم می توانند در صورت مهیا بودن شرایط خلاق باشند. اما افراد بسیار خلاق معمولا هوش متوسط و رو به بالایی دارند.

همینطور قابل توجه است که افراد باهوش لزوما خلاق نیستند. افراد خلاق تمایل دارند چیزهای باارزش، ناشناخته و پیچیده را خلق و کشف کنند. آنها به بهتر و پرمعنا شدن زندگی دیگران اهمیت می دهند و کارهای خلاقانه شان هم به همین منظور است. اما افراد باهوش لزوما چنین تمایلی ندارند.

این کتاب برای علاقه مندان به این رشته بسیار کاربردی‌ست  که در حوزه روانشناسی تخصصی و تربیت کودک و نوجوان و روان درمانی و روانشناسی خانواده و تربیت فرزندان و روانشناسی هوش قرار میگیرد

logo خرید کتاب مبانی روانشناختی هوش و خلاقیت | کتاب متاب

logo-samandehi

فهرست مطالب