instagramwatsapptelegramchannel

0
  •  x 
هیچ کالایی در سبد نیست
0
  •  x 
هیچ کالایی در سبد نیست
Image

فیلتر کتاب‌ها

برچسب‌ها

 الفبای کنکور هنر خلاقیت نمایشی الفبای کنکور هنر خلاقیت نمایشی

الفبای کنکور هنر خلاقیت نمایشی

الفبای کنکور هنر (خلاقیت نمایشی)
نویسند افسانه نسل‌شریف
انتشارات کارنامه کتاب

الفبای کنکور هنرخلاقیت نمایشی به طبقه‌بندی موضوعی سوال‌های درس «خلاقیت نمایشی» در آزمون سراسری هنر طی شانزده سال گذشته پرداخته است. در این کتاب که از مجموعه کتاب‌های «الفبای کنکور هنر» نشر کارنامه کتاب است سعی شده تا به جای طرح سوال‌های کنکور هنر به ترتیب تقدم و تأخر زمانی، طبقه‌بندی موضوعی را مبنای کار قرار دهیم.
موضوع
تست
موضوع آموزش
هنر
نویسنده
افسانه نسل‌شریف
مقطع تحصیلی
کنکورهنر
سال انتشار
1398
نوبت چاپ
1
تعداد صفحات
144
نوع جلد
نرم
قطع
خشتی
وزن
130گرم

معرفی کتاب:

 

 

این کتاب شامل بیش از صد تست طبقه‌بندی‌شده‌ی آزمون سراسری در قالب پانزده مبحث است. در این کتاب هم مانند تمام کتب مجموعه‌ی الفبای هنر جدول‌های «پراکندگی مباحث در طی سال‌های مختلف» در انتهای کتاب آمده. با کمک این جدول‌ها، داوطلب‌ها می‌توانند برای مباحث مهم‌تر وقت بگذارند و در انتها برای جمع‌بندی درس خلاقیت نمایشی از این کتاب استفاده کنند. پاسخ‌های تشریحی کوتاه و نکته‌ای هم در ادامه آمده‌اند مطالب مهمی را برای داوطلبان مرور می‌کنند.«الفبای کنکور هنر: خلاقیت نمایشی» کتابی مختصر و مفید است. بعد از فرایند ارزیابی و پاسخ‌های کلیدی، جدول‌های پراکندگی مباحث داوطلبان را هدایت می‌کنند تا روی فصل‌هایی که بیشتر ازشان سؤال مطرح می‌شود تمرکز کنند. همه‌ی این‌ها در کتابی کوچک و جیبی و در کمتر از صد و پنجاه صفحه اتفاق می‌افتد. این یعنی زمان در روزهای آخر کنکور بسیار مهم است. همین که مطالعه‌تان کامل شد، می‌توانید این کتاب را بردارید و چند روز قبل از آزمون سریع‌ بخوانیدش.عناوین کتاب الفبای کنکور هنربدین‌ترتیب که ابتدا مباحث «خلاقیت نمایشی» را در پانزده عنوان (موضوع) مجزّا تعریف و سپس سوالات را در موضوع مربوطه فصل‌بندی کرده‌ایم که می‌توان نام فصل‌ها را به طور یک‌جا در فهرست کتاب مشاهده کرد.از مزایای این شیوه‌ی طبقه‌بندی این است که کمک می‌کند تا پس از مطالعه‌ی هر مبحث تمامی پرسش‌های مربوط به آن فصل را پشت سر هم مطالعه کنیم و از زیروبم نحوه‌ی طرح پرسش‌ها از هر موضوع مطلع شویم. اما مهم‌ترین مزیّتی که از این روش حاصل شده، مشخص شدن مباحثی است که در نظر طراحان کنکور از اولویت و اهمیت بیشتری برخوردار هستند. نتایج حاصل از این نحوه‌ی تقسیم‌بندی در انتهای کتاب در قالب جدول‌هایی آورده شده‌اند.

 

جداول کتاب الفبای کنکور هنر

 

جدول اول پراکندگی موضوعی سوالات هر فصل را در پنج سال اول (۸۷-۱۳۸۳)، دومی در پنج سال میانی (۹۲-۱۳۸۸) و جدول سوم در شش سال آخر (۹۸-۱۳۹۳) نشان می‌دهد. چهارمین و آخرین جدول به ارائه‌ی میانگین سه جدول قبلی و در مجموع شانزده سال کنکور هنر می‌پردازد. از مقایسه‌ی این جدول‌ها می‌توان به سمت‌وسوی رویکرد طراحان آزمون سراسری هنر پی‌بُرد و مشخص کرد که کدام مطالب در چه سال‌هایی بیشتر مدنظر قرار گرفته‌اند.به عنوان مثال می‌توان نتیجه گرفت که طی این شانزده سال حدود ۳۰ تا ۳۵ درصد از سوالات «خلاقیت نمایشی» یعنی به طور میانگین شش تا هفت سوال از بیست سوال به مبحث «تحلیل تصاویر تئاتری و سینمایی» (فصل چهاردهم) اختصاص یافته است. به علاوه مباحث «سبک‌ها، ژانرها و فرم‌های سینمایی» (فصل یازدهم) و «فیلم‌ها و فیلمسازان جهان» (فصل دوازدهم) به طور میانگین در هر سال دو سوال از بیست سوال را شامل شده‌اند. به این نکته نیز می‌توان توجه کرد که طراحان در آزمون‌های سال‌های اخیر به مباحث تئاتر به ویژه «تئاتر ایران» (فصل ششم) و «تئاتر قرن بیستم» (فصل چهارم) گرایش بیشتری نشان داده‌اند.

 

هدف کتاب الفبای کنکور هنر

 

این مثال به‌خوبی هدف کتاب الفبای کنکور هنرخلاقیت نمایشی به طور جزئی و مجموعه کتاب‌های «الفبای کنکور هنر» را به طور کلی روشن می‌کند: در واقع این کتاب‌ها می‌کوشند تا با طبقه‌بندی موضوعی، فصل‌بندی دقیق و در نهایت بررسی و مقایسه‌ی جدول‌های پایانی در هر کتاب به تحلیلی دقیق‌تر از پراکندگی سوال‌های کنکور سراسری هنر در دروس مختلف دست پیدا کنند. امری که می‌توان به کمک آن برنامه‌ریزی موثری انجام داد و به سوی یک مطالعه‌ی‌ هدفمند در یک دوره‌ی زمانی نسبتاً طولانی گام برداشت.

logo هنر: الفبای کنکور هنر خلاقیت نمایشی

logo-samandehi

فهرست مطالب